Lebuktatta a kamera

2024.05.06. 11:56

Pénzt lopott egy autón felejtett tárcából a fiatal férfi a győri parkolóházban (videó)

A Győri Járási Ügyészség vádat emelt egy férfival szemben, aki tavaly télen valutát lopott egy autón hagyott pénztárcából. A kamerafelvételek buktatták le, hiába fedezte a társa.

Kisalföld.hu

A vádirat szerint a 22 éves férfi egy győri parkolóházban pillantotta meg a zsákmányt. Odament a kocsihoz és levette a bukszát, majd kivette belőle a pénzt. Végül a tárcát visszatette a kocsira, mintha semmi sem történt volna.

A lopás pillanatát is rögzítették a térfigyelők a parkolóházban. Felvétel: Ügyészség

A lopással 234.125 forint kárt okozott, ami a nyomozás során megtérült. Az elkövetőt az ügyészség kisebb értékre elkövetett lopás vétségével vádolta meg. Vele szemben két év szabadságvesztés is kiszabható. Az ügyben a nyomozást a Győri Rendőrkapitányság munkatársai végezték, az érdemi döntést pedig várhatóan a Győri Járásbíróság fogja meghozni. 

A bűncselekmény elkövetését a parkolóház kamerája rögzítette, így könnyen lebukott a tolvaj. A bűncselekményt nem egyedül vitte véghez, a videón jól látszik, hogy társa közben fedezte, nehogy visszajöjjön a tulajdonos, vagy más szemtanú.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában